Kategorier
Resdagbok

En dag av möjligheter.

God morgon alla affärsdiggare. Natten blev en lång natt i dialog med Fredrik, nu gäller det att ta vara på tiden och dagen. Vi har en mängd saker att ta oss förbi, ni kommer som vanligt att få minst en rapport till idag om läget.

Ni vakna såg att det fanns en blänkare i dagens Uppsala Nya Tidning om vårt projekt, om ni missa det så läs ekonomisidorna en gång till. Borde vara dagsböter om någon missar den delen, bästa bladen i blaskan varje morgon till den svarta koppen.

Samtidigt har jag kommit till insikt, eller dagens insikt . Perfekt vägmat, nyttigt, hälsosamt och passar grymt även på morgonmackan. Om det är något jag enbart måste leva på i säg två veckor och det inte är acceptabelt med sallad, så är det sill. Skärgårdssill och färskpotatis. Nu blev jag hungrig igen.

Efter att jag ätit lite till frukost, ska jag gå och koaffera mig och sedan slänga på några nya sulor på “The Trade Bus” . Efter det ska jag ringa och kolla så att allt vi blir lovade blir lovat och allt vi lovar blir lovat. Vissa kräver att man påminner dem en extra gång.